Makelaar nodig?

Aankoopmakelaar

Voor het eerst samenwonen met uw partner of een gezinsuitbreiding op komst? Een aankoopmakelaar is de contactpersoon tussen u en de verkoopmakelaar en zorgt ervoor dat de aankoop van uw droomhuis vloeiend verloopt.

Lees meer >

Verhuurmakelaar

Een verhuurmakelaar wordt ingeschakeld door de eigenaar van een pand die deze woning(en) wil (onder)verhuren en ondersteuning zoekt bij de werkzaamheden en formaliteiten die hierbij komen kijken, zoals het opstellen van contracten.

Lees meer >

Courtage Makelaar

Een makelaar werkt voor iemand die een woning wil kopen, verkopen of verhuren. Hiervoor ontvangt de makelaar uiteraard een vergoeding. Deze vergoeding wordt de courtage van een makelaar genoemd. Hoe wordt deze courtage berekend en wat houdt het precies in?

Lees meer >

Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar kan met zijn of haar ervaring en kennis mogelijke onrust en onzekerheid bij u wegnemen en tegelijkertijd het hele verkoopproces sneller, eenvoudiger en soepeler laten verlopen.
Lees meer >

Taxatie

De taxateur is een onafhankelijk persoon die gecertificeerd is en de waarde van uw woning, ofwel taxatie, bepaalt op basis van een aantal factoren. Dankzij een goede kennis van het woongebied kunt u rekenen op een professionele benadering en een betrouwbaar resultaat. 

Lees meer>