Wonen in Almere

Het is altijd lastig om te bepalen in welke wijk u graag wilt gaan wonen als u niet uit de buurt komt.

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is Almere Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere telt meer dan 200.000 inwoners.

Vergelijk direct tot wel 6 offertes!

Almere, groeiende stad

Wonen in Almere kan enorm leuk zijn, toch zijn er tot de dag van vandaag nog veel negatieve meningen te vinden over het wonen in deze stad. De stad bewijst het tegendeel. De stad is energiek en er wordt continu bijgebouwd. Het is een enorm groeiende stad en er wonen veel gezinnen. De prijzen liggen lager dan Amsterdam, en het wooncomfort is veel groter. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk je auto voor je huis neerzetten en scholen voor de kinderen zijn op loopafstand. Het is een ideale stad voor gezinnen en starters.

Nog niet van plan om een woning te kopen?

Dat hoeft ook niet. In Almere zijn er ook genoeg huurwoningen te vinden. Er is gedacht aan iedere woonsituatie, voor gezinnen, starters en ouderen. Alle wijken liggen dicht bij elkaar en er is veel water, natuur en natuurlijk een bruisend centrum.

Er zijn vier verschillende opties voor woningen in Almere

  1. Je eigen huis bouwen

Zelf bepalen over hoe je huis er uit komt te zien? Kies dan voor het bouwen van je eigen huis. Je kunt de baas spelen over alle elementen en ontwerpt zo je droomhuis. Te duur? Voor ieder budget en wensen is er wel een vrijstaande kavel te vinden. Een makelaar in Almere kan je hier goed bij begeleiden. Zelfs het bouwen van een energieleverende woning is niet onmogelijk in Almere! Dus ben je gek op energiebesparing? Neem dan zeker een kijkje in deze moderne stad.

  1. Bestaand huis kopen

In Almere zijn talloze koophuizen te vinden, allemaal vrij nieuw, omdat de stad natuurlijk nog niet zo lang bestaat!

  1. Een woning huren

Bent u voorstander van het huren van een woning? In Almere kunt u terecht in veel verschillende soorten huizen en appartementen, elk met een ander ontwerp.

  1. Nieuwbouwprojecten

Almere is groeiend en zo ook de huizenmarkt. Er zijn talloze nieuwbouwprojecten in Almere.

Meer weten over wonen in Almere? Vraag vrijblijvend tot wel zes offertes aan van makelaars uit de buurt. Wie weet woont u over een half jaar al in uw droomhuis!

Vergelijk direct tot wel 6 offertes!